dierenbenodigheden dierenshop dierenvoeding
Home hond en kat Aquarium Aquariumbouwer links
Dierenwinkel Dierenshop online voor alles op gebied van huisdier en boerderij dieren
Share on Facebook Share on Twitter Share via e-mail Print Share on Google Bookmarks

CONTACT ©DIERENWINKEL ONLINESHOP

Petsplace
Medpets
Zooplus dierenshop
aquariumbouwer

Cristallo Aquariumbouw B.V. is een jong bedrijf, voorkomend uit het familiebedrijf AquaGlas als Interieur- en Aquariumbouwer. Wij zijn een expert in het designen, bouwen van custom made aquariums en filtersystemen. Dankzij de unieke combinatie van vakmanschap, oog voor kwaliteit en design en vooruitstrevende technologie heeft Cristallo Aquariums zich in relatief korte bestaan bewezen als betrouwbare partner in de aquariumbranche.

Ook op het gebied van projecten heeft Cristallo Aquariums de nodige kennis en ervaring opgedaan om ieder project voor elke denkbare omgeving zoals bedrijven, hotels, restaurants en openbare ruimte zelfstandig en in samenwerking met beproefde betrouwbare partners uit te voeren.

Kortom, ‘voor ons is iedere klant en elk project uniek’. Dit betekent dat ook geen enkel project identiek is. Cristallo Aquariums heeft custom made aquariums alsmede vele aquariumprojecten op wensen van de klant gebouwd. Daarnaast biedt Cristallo Aquariums in samenwerking met aquariumspecialisten ook de volgende diensten aan: inrichting (total package), levering randapparatuur en onderhoudscontracten.

Voor meer informatie en contact klik hier

Aquariumbouw Cristallo

Specialist in aquariums

Cristallo Aquariumbouw B.V.
Chroomstraat 2
8211 AS Lelystad
Team Cristallo
06 - 22 14 70 80
info@cristalloaquariumbouw.nl

AquaGlas de Interieur Aquariumbouwer van aquariumbouw in opdracht. Een aquariumbouwen of aquarium-laten-maken is specialistisch werk en het bouwen-van-custom-made-aquariums en filtersystemen zoals boifilter nemen wij mee in het aquariumontwerp.  Ook aquariumboring aquariumbenodigheden en meer vind u in de aquariumshop aquariumwinkel.