dierenbenodigheden dierenvoeding
Home hond en kat Aquarium plus Aquariumbouw links
Dierenwinkel Dierenshop online voor alles op gebied van huisdier en boerderij dieren

CONTACT ©DIERENWINKEL ONLINESHOP

Petsplace
Medpets
Zooplus dierenshop
dierenwinkelcichlidenkweker

kweker van Cichliden vissen

Welkom op Fred`s Vissen,  hobbykweker van diverse vissen.

Ik heb ruim 40 jaar ervaring met vissen en ben al 35 jaar lid van een aquarium vereniging.  Momenteel kweek ik met diverse soorten vissen waaronder cichliden uit het Malawimeer, het Tangajikameer en Victoriameer.

Voor het houden van vissen is het belangrijk dat je de juiste samenstelling van soorten en bezetting in het aquarium kiest. Ik kijk daarbij naar kleur, gedrag en hoe groot de vissen worden. Daarnaast is goed onderhoud van het aquarium vereist, zoals wekelijks water verversen. Graag geef ik u advies over de inrichting van uw aquarium.

Mijn vissen

In mijn aquariums zwemmen ruim 50 verschillende soorten vissen. De meeste van mijn vissen komen uit het Malawimeer. Het Malawimeer bevat een scala aan kleurrijke vissen met bijzondere vormen. Deze vissen combineer ik met andere soorten uit het Tangajikameer. Diverse meervallen en algeneters maken het plaatje compleet. En nemen me veel werk uit handen

U bent van harte welkom om mijn vissen eens van dichtbij te komen bekijken. Tevens kunt u bij mij terecht voor visvoer dat is aangepast op de behoeften van cichliden.

Afspraken het liefst in de avonduren, voor 20:00 uur.

Ik ben bereikbaar op (+31) 0613779450
Adres: Jisperveldstraat op nr. 219, postcode 1024 AL.   U  kunt mij ook mailen (klik)
Een bericht achterlaten in het gastenboek kan hierWinkel voor aquarium benodigheden en vissen zoals chicliden maar ook planten, aquariumpomp, aquariumverwarming, aquariumverlichting, aquariuminrichting, aquariummedicijn, visvoer, plantenvoeding, visziekten, cichliden, aquariumvissen en meer

aquarium cichliden aquariumvissen visvoer tropischevissen